Amenzi de peste 30.000 de lei, aplicate de polițiștii locali constănțeni pentru opriri și staționări neregulamentare

Opririle și staționările neregulamentare, sancționate de polițistii locali. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat zilele trecute o acțiune tematică pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale.

Astfel, potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.350 de lei, în conformitate cu prevederile Codului Rutier. De asemenea, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 11 autovehicule.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

Cetățenii sunt rugați să semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*