Amenzi de aproape 50.000 de lei, date de polițiștii constănțeni de la Transporturi în perioada minivacanței de 1 Mai

Amenzi de aproape 50.000 de lei, date de polițiștii constănțeni de la Transporturi în perioada minivacanței de 1 Mai. FOTO: IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța au desfășurat, între 27 aprilie și 2 mai, o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Astfel, în perioada de referință, polițiștii au verificat peste 200 de trenuri și aproximativ 100 de stații CFR, precum și un aeroport. Totodată, au fost legitimate peste 1.500 de persoane și au fost verificate aproximativ 200 de autoturisme.

Astfel, au fost constatate 24 de infracțiuni, fiind depistate, în flagrant, 12 persoane.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicat 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 48.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*