Amenzi de aproape 15.000 de lei, aplicate de polițiștii locali în oborul de legume/fructe de pe varianta Ovidiu

Sancțiuni aplicate de polițiștii locali în oborul de legume/fructe de pe varianta Ovidiu. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali cu atribuții în domeniile activitate comercială și ordine și liniște publică au desfășurat zilele trecute o acțiune de verificare în oborul de legume/fructe de pe varianta Ovidiu.

Astfel, potrivit Direcției Generale Poliția Locală, în urma controalelor, au fost constatate 19 de abateri contravenționale și aplicate tot atâtea amenzi în valoare de 14.800 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 145/2014, a OUG 99/2000 și a HCL 427/2017. Concret, comercianții nu dețineau autorizații de funcționare, autorizații pentru comerț de întâmpinare sau comercializau și alte produse decât cele trecute în certificatul de producător. De asemenea, polițiștii locali au dispus confiscarea a 2.068 kilograme de fructe și legume.

Mărfurile confiscate au fost predate către o unitate de profil pentru a fi comercializate în condițiile legii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*