Amenzi de 9.000 de lei pentru nedistanțare socială la o secție de votare din Constanța

Polițiștii constănțeni au aplicat amenzi în sumă de 9.000 de lei, pentru nedistanțare socială la o secție de votare din Constanța.

Polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați duminică seară, în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că, în dreptul școlii nr. 36, s-ar fi format o aglomerare de persoane care așteaptă să intre la vot, fără a se respecta regulile de distanțare socială.

„Polițiștii au identificat persoanele în cauză, care ar fi încercat să intre în secția de votare fără a respecta rândul și normele de distanțare socială”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare de 9.000 de lei, fiind restabilită ordinea publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*