Amenzi de 6.000 de lei, aplicate de polițiștii constănțeni în urma unor incidente electorale

Secție de votare.

Două femei au fost sancționate contravențional, duminică, în urma unor incidente electorale în care au fost implicate.

Astfel, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie și-ar fi fotografiat buletinul de vot cu opțiunea aleasă, până la ieșirea din cabina de vot, iar ulterior ar fi postat fotografia pe o rețea de socializare.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă. Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 4.500 de lei, conform Legii nr. 208/2015.

Ulterior, în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia s-au autosesizat cu privire la continuarea propagandei electorale de către o femeie, pe o rețea de socializare. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr. 208/2015.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*