Ședinţă ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia pe 20 iunie, cu zece puncte pe ordinea de zi

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali din Medgidia sunt convocați în după amiaza zilei de 20 iunie la o nouă ședință ordinară. Pe proiectul ordinii de zi se află zece proiecte, dintre care nouă inițiate de primarul Valentin Vrabie și unul de consilierul local Marian Butnaru.

Proiectul ordinii de zi este următorul:

  1. Modificarea si completarea H.C.L. nr.156/19.10.2017 privind aprobarea proiectului „Culture Eternity” finanţat prin România – Bulgaria Cross – Border Cooperation Operational Programme, în parteneriat cu Primăria oraşului Elena –Bulgaria, precum şi a contribuţiei de 2% din bugetul proiectului
  2. Aprobarea actualizării documentaţiei tehnico-economice si a indicatorilor tehnico-economici pentru Etapa 2 a proiectului „Modernizarea, extinderea şi optimizarea consumului energetic – sistem de iluminat public in Municipiul Medgidia“
  3. Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2018
  4. Aprobarea organigramei și statului de functii ale Poliţiei Locale a municipiului Medgidia
  5. Aprobarea repartizării unei unități locative situata în bloc ANL
  6. Aprobarea repartizării unor unităţi locative, aflate în administrarea D.G.D.P.P.
  7. Avizarea/aprobarea Documentațiilor de atribuire a contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare aferente Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Constanța”
  8. Aprobarea vânzării, prin licitaţie publică, a unui imobil teren în suprafata de 990 mp avand numar cadastral 102995, situat în intravilanul localității Valea Dacilor, str.Berzei, nr.46, domeniu privat al municipiului Medgidia, județ Constanta
  9. Aprobarea completării inventarului domeniului privat al municipiului Medgidia, conform Anexei la procesul verbal al comisiei de inventariere nr.3842/04.06.2018, acestea fiind inițiate de primarul Valentin Vrabie
  10. Aprobarea revocării H.C.L. nr.18/23.02.2017 este proiectul de hotărâre inițiat de consilierul local Marian Butnaru

UPDATE

Ordinea de zi a ședinței ordinare a lunii iunie a fost suplimentată cu următorul punct : “Mandatarea primarului municipiului Medgidia în calitate de reprezentant legal al Municipiului Medgidia în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Apa – Canal Constanța”, în conformitate cu OUG nr. 109/2011.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*