Firmă din satul constănțean Poiana, amendată de Garda de Mediu cu 50.000 de lei

Firmă din satul constănțean Poiana, amendată de Garda de mediu cu 50.000 de lei

Garda Națională de Mediu Constanța a participat la un control comun, alături de alte autorități de control din județ, fiind verificată activitatea unei societăți din localitatea Poiana, oraș Ovidiu.

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu au constatat că societatea în cauză nu respectă condițiile special impuse prin autorizația de mediu, emisă de Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, pentru activitatea de fabricare lichid de spălare parbriz.

A fost aplicată sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 50.000 de lei, conform OUG 195/2005 privind protecția mediului, pentru nerespectarea prevederilor autorizației de mediu. Totodată, au fost stabilite și măsuri pentru remedierea deficiențelor constatate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*