Amendă de 40.000 lei pentru centrul de colectare deșeuri de la Cobadin

Centru de deșeuri de la Cobadin. FOTO Garda de Mediu Constanța

O amendă de 40.000 de lei a fost aplicată de Garda de Mediu Constanța pentru centrul de colectare deșeuri de la Cobadin.

“Urmare a controlului efectuat la un centru de colectare și tratare deșeuri metalice din comuna Cobadin, societatea a fost amendată cu 40.000 lei pentru neținerea evidenței deșeurilor de echipamente electrice și electronice, pe categorii, conform prevederilor OUG 5/2015.

Pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice(DEEE) valorificate către alte societăți, operatorul nu a putut face dovada trasabilității categoriilor de deșeuri colectate” – Garda de Mediu Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*