Ambulanță răsturnată într-un șanț din zona Dacia, din Constanța. Cinci persoane, între care un copil, au ajuns la spital

Ambulanță răsturnată într-un șanț din zona Dacia

O ambulanță s-a răsturnat, joi noapte, într-un șanț din zona Dacia din Constanța, în urma unui accident rutier, iar cinci persoane rănite, între care un copil și mama sa, aflați în autospecială, au ajuns la spital.

Potrivit Polițiștilor rutieri, accidentul a avut loc în jurul orei 23.30, la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat, de 62 de ani, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În urma impactului, autospeciala Serviciului de Ambulanță Județean Constanța s-a răsturnat într-un şanţ, realizat în cadrul lucrărilor de reabilitare pe care Primăria Constranța le realizează pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. A rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a asistentei din ambulanță, o femeie, de 23 de ani și doi pacienți care se aflau în ambulanță, de 19, respectiv 4 ani. Victimele, conştiente, au fost preluate de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*