Ambarcațiunile de agrement se închiriază și pe vreme rea, chiar daca astfel este pusă în pericol viața oamenilor

Oameni in pericol de inec dupa ce o hidrobicicleta s-a rasturnat

Scafandrii ISU și salvamarii au fost solicitați luni după amiază în Costinești, după ce mai multe persoane aflate pe trei hidrobiciclete nu au mai putut sa se întoarcă la mal din cauza curenților și a vântului puternic, plutind în derivă.

La fața locului a fost trimis un echipaj de intervenție cu o ambarcațiune Rhib staționat în zona stațiunii.

În total au fost salvate cinci persoane – 2 de către echipajul ISU si 3 de catre salvamari. Înainte de acest episod, salvamarii au mai recuperat persoane de pe alte două hidrobiciclete.

Hidrobicicletele, unele răsturnare de valuri au fost lăsate plutind în derivă, urmând a fi recuperate ulterior de către proprietar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*