UPDATE FOTO VIDEO Un adolescent a dispărut în Dunăre, în apropierea localității constănțene Rasova. Pompierii militari l-au găsit după două ore de căutări

Pompierii îl caută pe tânărul dispărut. FOTO ISU Dobrogea

UPDATE: Copilul a fost declarat decedat în cursul nopții

UPDATE19.15 – Adolescentul a fost găsit înecat la 7 metri de locul unde a dispărut inițial. Trupul neînsuflețit a fost predat echipajului SMURD.

UPDATE: 20.40 – După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocol de resuscitare la fata locului, copilul a fost preluat, in hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD. Acesta va fi transportat la spitalul județean Constanța pentru continuarea manevrelor de resuscitare. Nu a fost declarat decedat la fata locului

Un copil este dat dispărut și este căutat după ce a dispărut în apele tulburi ale Dunării. Tragedia s-a produs în zona localității Rasova.

Din primele informații se pare că minorul în vârstă de 14 ani ar fi încercat să își recupereze papucii luați de apă, dar a fost prins și el de curenți, iar în scurt timp a dispărut. La fața locului intervin pompierii ISU Dobrogea cu o autospecială, o barcă și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului Cernavodă. De asemenea, un echipaj al Poliției Transporturi cu o ambarcațiune participă la misiunea de căutare.

UPDATE

La căutări a plecat și un echipaj format din 3 scafandri ai ISU Dobrogea.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*