Alternosfera se întoarce în Doors Club Constanța. Concertul are loc pe 21 aprilie 2017

Afișul concertului trupei Alternosfera
Afișul concertului trupei Alternosfera

Alternosfera te cheamă la Doors Club vineri, 21 aprilie. Descoperă Orașul 511 și trăiește cel mai tare Haosoleum de weekend!

După o scurtă pauză de creație, în perioada aprilie – mai, trupa Alternosfera susține o serie de concerte în cluburile mari din țară, în orașe precum: Sibiu, Brașov, Pitești, Constanța și Cluj-Napoca.

Înființată în decembrie 1998, la Chișinău, formația de rock alternativ a susținut de-a lungul timpului sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP.

În ianuarie 2017, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016” în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro.

La Constanța, concertul va avea loc la Doors Club (Traian 68A), pe 21 aprilie, vineri. 
Preț bilet – 40 lei. 
Biletele se găsesc la Doors Club (str. Traian 68A), zilnic, la bar. 
Info la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*