Alegeri parlamentare 2020: PNL câștigă alegerile în județul Constanța

Partidul Național Liberal a câștigat alegerile în județul Constanța, fiind urmat de Partidul Social Democrat. Pe locul trei se află Alianța USR-Plus, iar pe patru, AUR. Partidul Mișcarea Populară și PRO România nu au trecut de pragul de 5 la sută.

Potrivit datelor de la Biroul Electoral, după centralizarea datelor de la cele 559 de secții de votare din județul Constanța, rezultatele au fost următoarele:

Camera Deputaților

PNL – 26,18 la sută

PSD – 24,72 la sută

Alianța USR-PLUS – 18 la sută

AUR – 14 la sută

Senat

PNL – 26,95 la sută

PSD – 24,94 la sută

Alianța USR-PLUS – 18,38 la sută

AUR – 14,24 la sută

În județul Constanța au votat 196.520 de persoane, prezența la urne fiind de 31,60 la sută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*