Alegeri la Sindicatul Liber al Navigatorilor: sindicaliștii vor vota noul Comitet Executiv al SLN

În conformitate cu Statutul Sindicatului Liber al Navigatorilor, în perioada următoare vor avea loc alegeri ale Comitetului Executiv al SLN pentru viitorul mandat. Candidații propuși și care întrunesc cerințele statutare vor candida pentru una din funcțiile de președinte, secretar general și vicepreședinte.

Potrivit reprezentanților SLN, începând de pe data de 15 decembrie, ora 12.00, ora României, și până în data de 18 decembrie, ora 12.00, se vor face nominalizări către Comisia de Validare:

  • candidații nominalizați trebuie să fie membri SLN, în conformitate cu Art. 31 coroborat cu Art.39 și Art.40 din statutul SLN;
  • nominalizările trebuie să cuprindă numele și prenumele, funcția din certificatul de capacitate și obligatoriu date de contact. În cazul în care este validat de Comisia de Validare, candidatul trebuie să își dea acceptul pentru a participa la alegeri;

Lista candidaților validați de Comisia de Validare în conformitate cu Statutul va fi transmisă în vederea votării. Voturile se vor primi la sediul SLN, în perioada 21 – 28 decembrie, prin mijloacele de comunicare electronice. Se poate vota și la sediul SLN, unde va fi o urnă de vot. Rezultatul alegerilor va fi transmis de către Comisia de Validare după încheierea alegerilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*