Al cincilea algerian fugit de pe nava „Nordic Barents“ din Portul Constanța a fost prins la Târgu Jiu

Nava la bordul căreia au fost găsiți străinii și de la bordul căreia au fugit. FOTO Poliția de Frontieră

Încă unul dintre cetățenii algerieni, pasageri clandestini la bordul navei „Nordic Barents“, care au fugit de pe aceasta, a fost prins, în Târgu Jiu. Acesta este cel de-al cincilea fugar din cei șase care a fost prins.

Fugarul a fost găsit, identificat și reținut în zona gării din Târgu Jiu în seara de 21 noiembrie, în jurul orei 19.30, iar în dimineața de 22 noiembrie în jurul orei 3.30 a fost adus la bordul acesteia de către o echipă operativă a Gărzii de Coastă.

Polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*