Ai restanțe către bugetul local? Iată cum poți să le achiți mai repede

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanța recomandă persoanelor care doresc să treacă în noul an fără datorii să achite restanţele către bugetul local până la data de 31 decembrie 2016, prin următoarele modalități de plată:

1. Online, cu autentificare pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea „Servicii online/Plata online a impozitelor“ pe link-ul https://etax.spit-ct.ro;
2. Prin Internet Banking;
3. Prin intermediul telefonului mobil – folosind aplicația Etax Mobile SPIT Constanţa;
4. Prin ordin de plată – beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631;
5. Prin numerar:
– la staţiile OMV-Petrom din Municipiul Constanţa, prin Westaco Express;
– la agenţiile băncii Garanti Bank;
– la toate oficiile Poșta Română;
– la toate ghișeele SPIT.

Amintim că amenzile contravenţionale se pot achita în termenele legale stabilite prin procesele verbale online:
1. Pe site-ul www.spit-ct.ro, cu autentificare, accesând secţiunea “Servicii online”-“Plata online a amenzilor” sau link-ul https://etax.spit-ct.ro/AmenziOnline;
2. Pe site-ul www.ghiseul.ro, fără autentificare, accesând secțiunea “Amezi”, sau link-ul https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*