Aeroportul Tuzla – una dintre cele mai solicitate locații pentru săptămâna Școala Altfel

Școala Altfel la Aeroportul Tuzla
Școala Altfel la Aeroportul Tuzla

Peste 2000 de copii și adolescenți vor vizita Aeroportul Tuzla în săptămâna 18-22 Aprilie. Reprezentanții companiei spun că au fost luați cu asalt de un val de cereri și le-a fost greu să refuze pe cineva.

Elevii din tot județul Constanța vin în fiecare an la Aeroportul Tuzla. În 2016, cererile au venit din județul Tulcea și chiar din București. Săptămâna Școala Altfel începe cu un grup de la Școala Nicolae Tonitza. Programul zilnic de vizitare debutează la ora 8.30 și ține până spre ora 17.00. Cel mai mare grup este unul de 200 de copii de la Școala Mihai Viteazu din Constanța.

Preșcolarii și elevii care vin la Aeroportul Tuzla au ocazia să vadă simulatorul de zbor, avionul în mărime naturală folosit pentru testele pentru personalul de zbor, hangarul cu elicoptere și pista pe care stau zeci de avioane. Gazdele spun că au pregătit și dulciuri sau snacks-uri pentru cei mici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*