Adrian Lupașcu a fost ales președinte al Tineretul Național Liberal Constanța

Adrian Lupașcu. FOTO TNL Constanța

Tinerii liberali din municipiul Constanța și-au constituit în cursul zilei de ieri noul Birou Politic Local (BPL), unde a fost ales liderul organizației locale a TNL (Tineretului Național Liberal ). Mai exact, marți seara, in cadrul întrunirii organizate în sala de ședințe a PNL (Partidul National Liberal Constanța), Lupașcu Adrian a devenit președintele organizației de tineret municipale, iar prim-vicepreședinte a fost ales Cruceru Cristian. In funcțiile de vicepreședinți au fost votați : Nicola Razvan, Alex Nichita, Kesler Florina, Nicolae Geaca si Sodoleanu Adrian.

Liderul TNL Municipiul Constanța, Adrian Lupașcu, are 30 de ani, provine din corporate, face parte din Tineretul National Liberal de 8 ani de zile, acesta s-a specializat peste hotare, dar a decis să revină in țară.

La finalul întâlnirii Adrian a declarat “Mulțumesc colegilor pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi, urmează ca în cadrul organizației să dezvoltam mai multe proiecte foarte ambițioase pentru tineretul constănțean. Noi, cei din TNL, știm că politica de azi dictează viața noastră de mâine. Trăim vremuri nesigure in care valorile și moralitatea se degradează constant și este de datoria noastră să constituim un model pentru tinerele generații pentru a schimba acest trend”.

La ședința de marți seara, alături de tinerii liberali constănțeni a participat și președintele Organizației Municipale Septimiu Bourceanu , care le-a transmis un mesaj de susținere și încurajare tinerilor liberali.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*