Adrian Bîlbă rămâne director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. El a câștigat concursul organizat pentru acest post

dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu

Concursul pentru postul de director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța s-a încheiat, iar câștigător a fost desemnat cel care a ocupat și înainte această funcție, dr. Adrian Bîlbă.

În luna ianuarie, Consiliul Județean Constanța a anunțat că se organizează concurs de proiecte de management pentru postul de director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii – CMSN Constanța, instituție publică de cultură.

Pentru a promova prima parte a concursului, candidații, potrivit OUG 189/2008,privind managementul instituțiilor publice de cultură, „sunt declarați admiși pentru susținerea interviului candidații care au obținut în prima etapă a concursului nota minimă 7“.

Inițial, pentru acest post s-au înscris dr. Adrian Bîlbă directorul CMSN Constanța și Angelica Curlișcă, șefa secției Delfinariu din cadrul CMSN, dar aceasta din urmă a fost eliminată pentru că nu și-a depus la termen proiectul managerial.

Rămas singur în cursă, dr. Adrian Bîlbă a câștigat fără probleme concursul pentru postul său.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*