#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul Holograf, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”

Trupa Holograf. FOTO Facebook Holograf

Formația Holograf revine cu un concert la Constanța la începutul lunii mai. Spectacolul va avea loc în data de 2 mai, de la ora 20, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest concert. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 25 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Holograf revine cu un concert de vis și un album nou.

Holograf, cea mai mare trupă din istoria rockului românesc, va cânta marile hituri lansate în cei peste 40 de ani de carieră, dar și câteva cântece de pe noul lor album numit “Cum bate inima ta”
Vino să te bucuri de muzica pe care o iubești și care ți-a adus mereu liniște și bucurie.

Bilete pentru acest concert pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*