Adolescenți cercetați penal după ce au furat telefoane mobile dintr-un magazin din Constanța

Adolescenți cercetați penal după ce au furat telefoane mobile dintr-un magazin din Constanța

Doi adolescenți, de 16 și 18 ani, sunt cercetați penal după ce, în noaptea de marți, 02 noiembrie, au furat telefoane mobile dintr-un magazin din Constanța.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, la data de 2 noiembrie, în jurul orei 23.10, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras, dintr-o societate comercială din municipiul Constanța, trei telefoane mobile, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat doi tineri, de 16, respectiv 18 ani, bănuiți de comiterea faptei.

„În prezent, cei doi se află la sediul Secției 1 pentru audieri, iar după administrarea probatoriului în cauză urmează a fi luate măsurile legale care se impun”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, a fost recuperat în totalitate, urmând a fi predat părții vătămate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*