Admitere în cadrul Colegiului UOC la Universitatea Ovidius din Constanța

Universitatea „Ovidius” Constanța. FOTO UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, până pe 17 iulie, înscriere la concursul de admitere în cadrul Colegiului UOC. Potrivit Biroului de presă al UOC, înscrierea cursanților se va desfășura online, pe bază de dosar, în cadrul concursului de admitere fiind posibilă și participarea absolvenților de liceu care nu au promovat examenul național de Bacalaureat.

„Calificările profesionale pentru care pot opta candidații sunt Analist programator și Administrator rețele locale și de comunicații, cu o durată de trei semestre, pentru fiecare calificare fiind scoase la concurs câte 28 de locuri. Acestea sunt autorizate de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), prin hotărârea nr. 11/07.08.2020 şi de către Ministerul Educației prin O.M. 5328/28.08.2020, în regim de colegiu terțiar non-universitar”, precizează lect. univ. dr. Cristina Sburlan, director al Colegiului UOC.

Colegiul UOC, înființat în anul 2020, are ca misiune desfășurarea de activități educative orientate spre formarea și dezvoltarea aptitudinilor și respectiv a competențelor profesionale și transversale în funcție de complexitatea și specificul calificărilor profesionale/ocupațiilor oferite pentru piața muncii. Programele de studii oferite sunt de tip învățământ terțiar non-universitar, nivel ISCED 5.

Mai multe detalii privind admiterea pot fi consultate pe pagina web a Colegiului: https://colegiu.univ-ovidius.ro, la numărul de telefon: 0775 117 872 și la adresa de email: colegiu@univ-ovidius.ro.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*