Administratorul unui restaurant din Constanța, amendat pentru încălcarea normelor privind combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Administratorul unui restaurant din Constanța, amendat de politisti. FOTO cu rol ilustrativ

În cursul serii trecute, 14 noiembrie, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 3, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat faptul că la un restaurant din municipiul Constanța nu se respectă prevederile legale în ceea ce privește programul de funcționate.

Astfel, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, potrivit Legii 55/2020.

Totodată, cinci persoane prezente în localul respectiv au fost identificate și sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*