Acuzații de vot multiplu la Murfatlar. Un alegător a primit 3 buletine de vot de același fel și a aplicat pe toate ștampila ”Votat”

Secție de votare. FOTO Adrian Boioglu

Au apărut acuzații de vot multiplu la o secție de votare din Murfatlar, după ce un alegător a primit 3 buletine de vot de același fel și a aplicat pe toate ștampila ”Votat”, introducându-le apoi în urnă.

Sesizarea a fost făcută de PSD Constanța. Social-democrații au sunat la 112 pentru a semnala această situație.

„În această dimineață, la ora 08:04, Organizația Județeană PSD Constanța a apelat 112 pentru a sesiza un caz de „vot multiplu” în localitatea Murfatlar, secția de votare nr.304; infracțiune conform legislației electorale.

Un alegător a primit 3 buletine de vot de același fel, le-a ștampilat cu ștampila „VOTAT”și le-a introdus in urna de votare corespunzătoare. Este vot multiplu evident! S-a cerut oprirea procesului de votare și constatarea infracțiunii” – PSD Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*