Stagiunea Estivală continuă cu trei seri magice de operă și balet

Stagiunea Estivală continuă cu trei seri magice de operă și balet. FOTO: TNOB

În cadrul atmosferei magice a verii, iubitorii artei și muzicii sunt invitați să se bucure la sfârșitul acestei săptămâni de trei spectacole memorabile, oferite în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Această inițiativă culturală de excepție face parte din Stagiunea Estivală, un eveniment de anvergură organizat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, care se va desfășura în perioada iunie – septembrie 2023.

Astfel, vineri, 18 august, de la ora 20:00, sunteți invitați să pătrundeți în universul fermecător al operei, alături de spectacolul „Musica Sempre Libera”. O seară plină de emoții și muzică minunată, în care soliștii Stela Sîrbu, Laura Eftimie, Silvia Simionescu, Mihaela Ionescu, Georgiana Medeleanu, Ana Mladinovici, Gabriela Dobre, Veronica Răceală, Doru Iftene, Marius Turtoi, Eugen Florea, Marius Eftimie și Daniel Pop vor lua scena în stăpânire. Cu un dans incitant semnat de Iguacel Sánchez, această seară promite să fie una de neuitat.

În seara următoare, pe 19 august, de la aceeași oră, sub cerul înstelat al Constanței, rafinamentul operei întâlnește pasiunea Italiei în spectacolul „Sub Soarele Italiei”. Cu soliștii Silvia Simionescu, Mihaela Ionescu, Veronica Răceală, Iulia Stănei, Georgiana Medeleanu, Ana Mladinovici, Gabriela Dobre, Stela Sîrbu, Doru Iftene, Marius Turtoi, Daniel Pop, Eugen Florea și Adrian Pîrlea pe scenă, veți fi martorii unei călătorii muzicale încântătoare. Cu dansul plin de viață semnat de Iguacel Sánchez, această seară vă va aduce o doză unică de romantism italian.

În încheierea acestei serii de evenimente magice, duminică, 20 august, de la ora 20.00, iubirea va fi celebrată prin acordurile muzicii în spectacolul „Iubirea în Muzică”. Soliștii Laura Eftimie, Silvia Simionescu, Mihaela Ionescu, Veronica Răceală, Georgiana Medeleanu, Ana Mladinovici, Gabriela Dobre, Doru Iftene, Mădălin Băldău, Marius Turtoi, Marius Eftimie, Daniel Pop, Eugen Florea și Adrian Pîrlea vă vor încânta sufletul cu interpretări pline de pasiune. Dansul captivant semnat de Iguacel Sánchez va completa perfect această seară dedicată sentimentelor pure exprimate prin artă.

Cu intrarea liberă și o atmosferă feerică, Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” devine locul de întâlnire pentru pasionații de operă, balet și muzică clasică. Fiind parte din Stagiunea Estivală, aceste spectacole aduc un strop de magie culturală în inima verii. Așadar, pregătiți-vă să fiți cuceriți de sunete și mișcări grațioase într-o serie de evenimente care vor rămâne vii în amintirea voastră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*