Activitatea medicală în Spitalul Județean Constanța va decurge normal în această minivacanță. Policlinica 1 și 2 vor fi închise

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală din cadrul Spitalului  Județean Constanța va decurge normal în cursul minivacanței de 1 Decembrie.

“În Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. A fost suplimentat atât stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât să fim pregătiți nu doar pentru zilele libere dar și pentru vremea mai puțin favorabilă. Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cele două ambulatorii de specialitate”, au declarat reprezentanții Spitalului Județean.

Astfel, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis. Aceeași măsură se va aplica și pentru cabinetele din cadrul Policlinicii 2. Programul va reveni la normal luni, 3 decembrie.

Totodată, pentru ziua de vineri, 30 noiembrie 2018, programul de vizită va fi cel aferent sărăbătorilor legale. Prin urmare, pacienții pot fi vizitați începând cu ora 11.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*