Spectacolele Stagiunii Estivale continuă în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski

Opera clasică „Pescuitorii de perle”. FOTO: TNOB

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă și în cursul acestei săptămâni o serie de evenimente pentru iubitorii de operă, balet și muzică de calitate.

Astfel, evenimentul inaugural al săptămânii, programat luni, 19 iunie, de la ora 20.00, este opera clasică „Pescuitorii de perle”, care va fi prezentată în cadrul Bucharest Opera Festival. Regizat de Ștefan Munteanu, spectacolul promite să aducă în prim-plan o poveste captivantă, cu o scenografie impresionantă semnată de Daniela Vlădescu și coregrafie realizată de Horațiu Cherecheș. Soliștii Nadir, Leila, Zurga și Nourabad vor fi interpretati de Doru Iftene, Laura Eftimie, Marius Eftimie și Daniel Pascariu. În spatele batutelor muzicale se va afla Tiberiu Dragoș Oprea, iar orchestra, corul și ansamblul de balet ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor completa experiența artistică de neuitat.

Și reprezentațiile Stagiunii Estivale revin la sfârșitul acestei săptămâni, iar publicul va avea ocazia să se bucure și de alte spectacole remarcabile.

Vineri, 23 iunie, de la ora 20.00, se va desfășura evenimentul „Seri de vară în pași de dans”, în care ansamblul de balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va oferi un spectacol plin de grație și emoție. Soliști de renume, precum Adrian Mihaiu, Cătălina Ionescu, Bogdan Bîrsănescu și mulți alții, vor impresiona prin talentul lor.

În seara de sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.00, publicul va fi invitat să se delecteze cu spectacolul „Farmecul muzicii”, în care soliști de excepție precum Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari și alții vor fi acompaniați de Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” sub bagheta dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea.

Sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.00, publicul va fi invitat să se delecteze cu spectacolul „Farmecul muzicii”. FOTO: TNOB

Evenimentul de final al săptămânii va avea loc duminică, 25 iunie, de la ora 20.00, când publicul se va bucura de un nou spectacol „Seri de vară în pași de dans”, în interpretarea ansamblului de balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, vor captiva audiența cu evoluțiile lor artistice.

Stagiunea Estivală se anunță a fi în continuare una plină de emoție și frumusețe, iar intrarea este liberă pentru toate spectacolele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*