Activitatea jandarmilor constănţeni, evaluată la bilanțul anual

Bilanțul jandarmilor constănțeni. FOTO IJJ Constanța

În cursul zilei de 23 ianuarie, a avut loc evaluarea activității desfășurate de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa în anul 2023.

Activitatea a fost prezentată de către inspectorul şef, general de brigadă Ferencz Daniel Mihai, care a sintetizat provocările profesionale, aspectele pozitive şi dificultăţile din activitatea desfăşurată în perioada de referință, precum și proiectele ce urmează a fi realizate în viitor.

La evaluarea activităţii a participat domnul colonel Trăşcălie Lucian, adjunct al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, precum și cadre cu funcţii de conducere din cadrul unităţii.

Pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa, anul 2023 a reprezentat o perioadă de provocări continue şi adaptare acţional – instituţională, determinată de dinamica operativă deosebit de complexă din raza de competență.

De-a lungul anului 2023 s-a avut în vedere permanent identificarea tuturor vulnerabilităţilor şi factorilor de risc, dinamizarea şi optimizarea dispozitivelor adoptate în funcţie de situaţia operativă existentă precum şi cooperarea eficientă cu celelalte structuri din componenţa Ministerului Afacerilor Interne cu competenţe în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în scopul asigurării misiunii prioritare a jandarmeriei – siguranţa cetăţenilor – misiune îndeplinită pe tot parcursul anului care a trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*