Activitatea de relații cu publicul și audiențe a RAEDPP, suspendată și în următoarea perioadă

Casierie RAJA

Activitatea de relații cu publicul și audiențe a Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța rămâne suspendată, având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul național pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12 februarie.

Astfel, din motive legate de prevenirea și controlul infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, activitatea de relații cu publicul și audiențe este suplinită de primirea cererilor și sesizărilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poștale.

RAEDPP Constanța pune la dispoziție următoarele date de contact:

  • Direcția administrare imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică: B-dul Tomis nr. 101, cod poștal 900657, mun. Constanța, tel. 0241.580.523, public@raedpp-constanta.ro;
  • Direcția piețe, târguri și oboare: Str. Răscoalei din 1907 nr.4, mun. Constanța, tel. 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro.

„Precizăm că, în această perioadă, casieriile și registratura rămân deschise. Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, RAEDPP Constanța menține măsurile suplimentare de siguranță în casierii. Astfel, clienții trebuie să păstreze distanța socială recomandată de minimum doi metri. Totodată, din motive de siguranță, este permis accesul a nu mai mult de două persoane simultan”, au transmis reprezentanții regiei.

Chiriașii și colaboratorii RAEDPP sunt îndemnați ca în efectuarea plăților să folosească metoda de virament bancar, pentru a evita deplasarea la casierie și utilizarea numerarului.

Pentru efectuarea corectă a plății, este necesar să specificați detaliile plății (ex: plata chirie luna 01). Plățile pot fi făcute în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*