Primăria Medgidia dezinfectează toate unitățile de învățământ din municipiu

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia a luat decizia ca din data de 17 martie și până pe 21 martie, se desfășoară activitatea de dezinfecție la toate unitățile de învățământ și instituțiile publice de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

Reprezentanții Primăriei Medgidia au precizat că substanțe folosite sunt BIONET A 15 și sunt avizate de Ministerul Sănătații și se găsesc în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsele utilizate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produc un impact negativ asupra mediului,
făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*