VIDEO Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate de jandarmi pe plaja de la Tuzla pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului

Sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2

Peste 20.000 de lei a fost valoarea totală a amenzilor aplicate de jandarmii constănțeni în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pentru organizatorul și participanții la un spectacol ce a avut loc pe plaja din Tuzla. În același loc, cu o noapte înainte, jandarmii aplicaseră sancțiuni contravenționale în sumă totală de 10.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, militarii constănțeni au desfășurat în cursul nopții trecute, în zona plajei din comuna Tuzla, o acțiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorități pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

„Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un DJ, nerespectând prevederile legale impuse de evoluția situației epidemiologice”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Jandarmii l-au sancționat contravențional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4.000 de lei, iar pe cei 32 de participanți aflați la fața locului i-au sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 18.500 de lei.

În același loc, cu o noapte înainte, jandarmii îl sancționaseră pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar participanții aflați la fața locului au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei.

„Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte”, au mai precizat sursele citate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*