Mai multe zone din municipiul Constanța rămân fără apă

apa, raja, oprita, avarie
Apa va fi oprită. FOTO Pixabay.com

Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale din municipiul Constanța, în cadrul contractului -“Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă – LOT 1, LOT 2, LOT 3”, marți – 30 ianuarie 2024, în intervalul orar 08.30 – 16.30.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

perimetrul delimitat de strada Unirii – bd. Mamaia (Pescărie) – Pescarilor – Locotenent Gheorghe Economu – Unirii, cu punctul termic 38;

strada Prelungirea Bucovinei, tronsonul cuprins de bd. Mamaia și strada Carol Davila.

În același interval orar, se va furniza apă cu presiune redusă în zona străzilor Mircea cel Bătrân – Smârdan – Mihai Eminescu – Eroilor – Mircea cel Bătrân (cu punctele termice 17, 18 și 41), iar la etajele superioare ale imobilelor se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*