Acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse, în Constanța și Năvodari

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse, în Constanța și Năvodari. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. Tomis, pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea și polițiști din cadrul Poliției Locale Constanța au organizat, în cursul zilei de ieri, acțiuni pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La activități au participat peste 70 de forțe de ordine, fiind verificate aproximativ 70 de societăți comerciale și fiind legitimate peste 500 de persoane.

În urma activităților, au fost aplicate 246 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei.

Totodată, pompierii au constatat 23 de abateri, pe linia apărării împotriva incendiilor, fiind aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu jandarmi ai G.J.M. Tomis, au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, pe raza de competență. La acțiune au participat 12 forțe de ordine, fiind verificate peste 20 de societăți comerciale și legitimate peste 70 de persoane. În urma activităților, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*