24 de persoane, trimise în judecată de procurorii constănțeni pentru contrabandă cu țigări

Țigările de contrabandă au fost confiscate. FOTO Arhiva CTNews

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată a 24 de persoane pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Potrivit Poliției Județene Constanța, persoanele în cauză ar fi comercializat sau deținut în vederea comercializării pe raza județului Constanța, în perioada aprilie 2015 – noiembrie 2018, aproximativ 25.360 de pachete cu țigarete netimbrate sau cu timbre de proveniență străină, prejudiciul cauzat în dauna bugetului statului fiind de peste 243.000 de lei.

„În cauză, s-a dispus indisponibilizarea sumelor de 39.399 de lei, 2.600 de euro și a unui autoturism”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Cercetările au fost efectuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*