Acțiune umanitară la Cumpăna. Primăria oferă pachete cu alimente bătrânilor și persoanelor cu dizabilități sau handicap grav

Primarul Mariana Gâju a oferit pachete cu ajutoare alimentare pentru locuitorii din Cumpăna. FOTO Ctnews.ro

Pentru a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi, reprezentantii Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna, oferă pachete cu alimente bătrânilor și persoanelor cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai Primăriei Cumpăna.

Acțiunea are loc marți, 17 decembrie 2019, și beneficiază de ea 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse și 119 de persoane cu dizabilități

În aceeași zi, începând cu ora 11.00, Primăria comunei Cumpăna în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor”, “Sf. Maria” şi Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, demarează cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, campania locală „Fă-le o bucurie!”. Pachetele pregătite vor fi dăruite unui număr de 15 familii aflate în dificultate, identificate de către funcţionarii publici ai Compartimentului de Asistenţă Socială din cadrul primăriei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*