Acțiune a mascaților în Mamaia Nord. Un urmărit internațional a fost prins după o intervenție în forță

Mascații au intervenit în forță pentru a-l imobiliza pe suspect

Un autoturism a fost urmărit și blocat în trafic în stațiunea Mamaia de către mai multe mașini din care au coborât mai mulți mascați, aceștia făcând și uz de forță.

Acțiunea oamenilor legii, care par a fi din Serviciul de Operațiuni Speciale – S.O.S. a avut loc în zona Mamaia. Polițiștii de la filaj au spart geamul mașinii când au intervenit pentru a-l imobiliza pe suspect care se afla la volanul unei mașini. Suspectul este un cetățean spaniol, din Bacău, urmărit internațional pentru evaziune fiscală în țara sa de origine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*