Achitarea tarifului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești – Cernavodă devine din nou obligatorie începând de vineri

Achitarea taxei de pod de la Fetești – Cernavodă se suspendă, provizoriu, începând de la 01 iunie. FOTO: CNAIR

De la miezul nopții de vineri, 14 iulie, conducătorii auto vor fi obligați să achite tariful de trecere pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești – Cernavodă, conform unui ordin publicat în Monitorul Oficial al României.

Ordinul nr. 1.387/2023, publicat marți, 11 iulie 2023, anulează aplicabilitatea unui ordin anterior care a permis derogări de la achitarea tarifului de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru podurile menționate. Astfel, participanții la trafic vor trebui să plătească din nou peajul pentru a folosi aceste poduri importante.

Conform CNAIR, conducătorii auto au mai multe opțiuni pentru achitarea tarifului de trecere. Acestea includ utilizarea aplicației eTarife, disponibilă pentru telefoanele mobile, verificarea listei distribuitorilor autorizați pentru colectarea tarifului sau trimiterea unui SMS la numărul 7577.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*