Accidente pe bandă rulantă în județul Constanța

Polițiștii anchetează accidentul rutier

Polițiști constanțeni s-au confruntat în noaptea de 2 spre 3 august cu mai multe accidente rutiere. Evenimentele s-au soldat doar cu persoane rănite și pagube materiale.

În seara de 2 august, în jurul orei 18.20, o femeie, de 54 de ani, în timp ce conducea autoturismul Dacia, pe str. G-ral Boierescu din Mangalia, dinspre strada Avram Iancu spree str. Griviței, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului STOP, a pătruns în intersecția cu str M. Basarab. Aici, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot, condus de o femeie, de 46 de ani, care circula pe drumul prioritar. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto din cea de-a doua masina.

În aceiași seară, la ora 20.54, un bărbat, de 21 de ani, a condus autoturismul marca BMW, pe bulevardul 1 Mai din Constanţa, dinspre Far către Gară. Când a ajuns în dreptul unui restaurant, a surprins şi accidentat uşor ofemeie, de 61de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, din stânga conducătorului auto.

Câteva minute mai târziu, la ora 20.56, o femeie, de 39 de ani, a condus autoturismul marca Mercedes în incinta staţiei Peco Rompetrol, de pe bdul A.Lăpuşneanu, zona Oxford. Aici pe fondul neatenţiei, a surprins şi accidentat uşor un turist, de 14 ani, care se deplasa în stația Peco.

Un minor, de 6 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, din dreapta unui conducător auto a fost rănit în aceiași seară, în jurul ireo 21.30. Accidentul s-a produs în zona gării CFR Constanţa, cap linie microbuz Constanţa – Cumpăna.

Aproape de miezul nopții, la ora 23:04, un tânăr, de 17 ani, a condus un motoscuter, de 125 cmc, neînmatriculat sau înregistrat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe strada Eroilor din localitatea Ciobanu, din direcţia centru către Hârşova. Ajungând la intersecţia cu str. Vasile Alecsandri, a pierdut cotrolul direcţiei spre dreapta, intrând în coliziune cu un gard. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de moped,precum şi a unui minor, de 15 ani, pasager pe locul din spate.

Conducătorul motoscuterului emana halenă alcoolică şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, astfel i s-au recoltat probe biologice de sânge în vedera stabilirii alcoolemiei.

Un alt accident cu un motoscuter a fost înregistrat jumătate de oră mai târziu. Un bărbat, de 27 de ani, a condus motoscuterul marca Piaggio, pe str. Trandafirilor din mun. Constanţa, dinspre str. Poporului şi ajungând la intersecţia cu str. Răsuri, din neatenţie şi din lipsă de experienţă, a pierdut cotrolul asupra direcţiei, căzând pe carosabi. Bărbatul nu poseda permis de conducere.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a mopedistului, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vedera stabilirii alcoolemiei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*