Incendiu într-un cămin al Bazei Militare Logistică Navală din Constanța

Garsoniera în care a izbucnit incendiul a fost distrusă aproape în totalitate. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a izbucnit într-o garsonieră dintr-un imobil aparținând Forțelor Navale Române din Constanța. O persoană a suferit arsuri și a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 13.00, la un bloc de garsoniere de pe strada Bogdan Vasile, aparținând armatei, cunoscut sub numele Căminul militar C4. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stins incendii ale ISU Dobrogea cu 10 subofițeri și 2 ambulante SAJ. 30 de persoane care locuiau în imobilul respectiv au fost evacuate. Un bărbat de 39 de ani a fost preluat de către un echipaj medical al SAJ cu arsuri de gradul 2 pe față și membrele superioare.

Pompierii au reușit în scurt timp să stingă focul, flăcările afectând aproximativ 90% din suprafața garsonierei. Aceștia au stabilit că incendiul a izbucnit de la un scurt circuit electric la mașina de spălat.

Reprezentanții Forțelor Navale Române au precizat că la nivelul Bazei Navale de care ținea căminul de garnizoană a fost constituită o comisie care va cerceta cauzele producerii incendiului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*