Incendiu într-un cămin al Bazei Militare Logistică Navală din Constanța

Garsoniera în care a izbucnit incendiul a fost distrusă aproape în totalitate. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a izbucnit într-o garsonieră dintr-un imobil aparținând Forțelor Navale Române din Constanța. O persoană a suferit arsuri și a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 13.00, la un bloc de garsoniere de pe strada Bogdan Vasile, aparținând armatei, cunoscut sub numele Căminul militar C4. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stins incendii ale ISU Dobrogea cu 10 subofițeri și 2 ambulante SAJ. 30 de persoane care locuiau în imobilul respectiv au fost evacuate. Un bărbat de 39 de ani a fost preluat de către un echipaj medical al SAJ cu arsuri de gradul 2 pe față și membrele superioare.

Pompierii au reușit în scurt timp să stingă focul, flăcările afectând aproximativ 90% din suprafața garsonierei. Aceștia au stabilit că incendiul a izbucnit de la un scurt circuit electric la mașina de spălat.

Reprezentanții Forțelor Navale Române au precizat că la nivelul Bazei Navale de care ținea căminul de garnizoană a fost constituită o comisie care va cerceta cauzele producerii incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*