Accident rutier grav între Tariverde și Mihai Viteazu

Patru persoane rănite într-un accident rutier petrecut în Albești, provocat de un șofer băut. FOTO cu rol ilustrativ

Un grav accident rutier cu victime a fost înregistrat duminică a după amiază
a intrat localitățile Tariverde și Mihai Viteazu. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, la fața locului s-au deplasat o autospecială de la punctul temporar Cogealac. Este vorba de 4 victime – 3 adulți și un copil de aproximativ 1 an. Victimele nu erau încarcerate. La fața locului au mai fost trimise și echipaje ale SMURd și ale Serviciului de Ambulanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*