FOTO VIDEO Accident rutier grav în fața sediului Poliției Mangalia, după ce două mașini s-au ciocnit

O manevră periculoasă care a dus la producerea unui accident rutier. FOTO Mangalia Te Iubesc

O persoană a fost rănită și a avut nevoie de descarcerare după ce a încercat să întoarcă autoturismul peste linia dublă continuă, în fața sediului Poliției Mangalia și a fost lovită de o altă mașină.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.30 pe Șoseaua Mangaliei, aproape de ieșirea din oraș spre Neptun. Un autoturism condus de o femeie care venea dinspre Gara CFR Mangalia a virat la stânga în dreptul sediului Poliției Mangalia, cu intenția de a întoarce peste linia dublă continuă. Conducătorul unui alt autoturism care circula în aceiași direcție nu a putut evita impactul și a lovit prima mașină în plin.

La fața locului au intervenit echipaje ale poliției, ambulanței și descarcerarea ISU Dobrogea. Conducătoarea auto a fost scoasă din resturile mașinii și transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*