FOTO VIDEO Vântul puternic a smuls acoperișul unui bloc din Mangalia

Acoperișul a fost smuls de vântul puternic. FOTO ISU Dobrogea

Vântul puternic a luat pe sus un acoperiș de pe un bloc din Mangalia. Din fericire nu au fost persoane rănite, tabla și lemnele folosite la construcție oprindu-se într-un copac. 

Constanța s-a aflat în cursul zilei de 29 ianuarie sub incidența unui cod galben de vânt puternic. Astfel, din cauza condițiilor meteorologice, acoperișul de pe un bloc din Mangalia s-a desprins. Din fericire, acesta a rămas agățat într-un copac și nu a ajuns pe stradă.

La fața locului au intervenit pentru degajarea acestuia, pompierii Secției Mangalia cu mijloacele specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*