Accident rutier cu victime încarcerate la Mihail Kogălniceanu: Un copil de cinci ani a decedat

Accident rutier cu victime încarcerate la Mihail Kogălniceanu. FOTO: ISU „Dobrogea”

Un copil în vârstă de cinci ani a murit luni, 31 iulie, într-un grav accident rutier petrecut în localitatea Mihail Kogălniceanu, în zona Kartali, între un autoturism și o autoplatformă. În total, șapte persoane, cinci adulți și doi copii au fost implicați în incidentul rutier.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au intervenit prompt două echipaje cu autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, precum și două echipaje SMURD, alături de sprijinul elicopterului SMURD.

Accident rutier cu victime încarcerate la Mihail Kogălniceanu. FOTO: ISU „Dobrogea”

Din păcate, un copil în vârstă de cinci ani a fost declarat decedat de către medicul de pe elicopterul SMURD. În urma intervenției echipei medicale, patru adulți și un copil de opt ani au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Un alt adult, găsit conștient și cooperant la locul accidentului, a refuzat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cauzele exacte ale tragicului eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*