Accident rutier cu doi răniți, provocat de un șofer beat pe Autostrada Soarelui

Accident rutier pe A2. FOTO IPJ Constanța
Accident rutier pe A2. FOTO IPJ Constanța

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut, în noaptea de miercuri spre joi, pe Autostrada A2, polițiștii stabilind că șoferul vinovat se afla în stare avansată de ebrietate și poseda un permis de conducere provizoriu, fără drept de circulaţie pe drumurile din România.

Potrivit polițiștilor constănțeni, un bărbat de 32 de ani a condus, miercuri noapte, un autoturism pe A2, dinspre Constanța către Bucureşti, iar la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un ansamblu auto format dintr-o autoutilitară care tracta o semiremorcă, astfel că a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a unui pasager, de 39 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul posedă un permis provizoriu eliberat de Marea Britanie, fără drept de circulaţie pe drumurile din România.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

Accident rutier pe A2. FOTO IPJ Constanța
Accident rutier pe A2. FOTO IPJ Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*