Accident mortal în localitatea Satu Nou

Un accident mortal a avut loc astăzi în localitatea Satu Nou.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 9 iulie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22 C, în localitatea Satu Nou, județul Constanța s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

”Din primele cercetări efectuate, un bărbat de 55 de ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 22 C dinspre Medgidia către Cernavodă și în localitatea Satu Nou, ar fi pierdut control asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, rănirea ușoară a pasagerului aflat pe locul din dreapta față și rănirea gravă a celor doi pasageri aflați pe bancheta din spate a autoturismului. 

Conducătorul ansamblului rutier a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*