Accident rutier în localitatea Tichilești. Patru persoane au ajuns la spital

Accident rutier. FOTO ISU Constanța

Un accident rutier a avut loc în Tichilești, iar patru persoane au ajuns la spital.

Pompierii au informat că pe strada Principală din Tichilești a avut loc astăzi dimineață, un accident rutier între două autoturisme, fără persoane încarcerate. La locul solicitării a intervenit Detașamentul de Pompieri Hârșova cu un echipaj ASAS, un echipaj SMURD și la locul accidentului a fost prezentă și o ambulanță SAJ.

“În urma accidentului au rezultat 4 persoane (2 bărbați,1 femeie și un copil de 12 ani) conștiente, cooperante. Au fost transportate la spital. La locul intervenției s-au asigurat măsuri PSI” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*