Accident mortal în apropiere de Neptun. Un șofer fără permis s-a izbit cu mașina de mai mulți copaci

Accident mortal în apropiere de Neptun. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat a decedat, iar un altul se află internat în stare gravă la Spitalul Județean Constanța în urma unui grav accident rutier produs în noaptea de marți spre miercuri, în apropiere de stațiunea Neptun. Mașina în care se aflau cei doi a fost scăpată de sub control și s-a izbit de mai mulți copaci.

Accidentul s-a produs la puțin timp după ora 2.00 când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, în vârstă de 28 de ani din Sat Moșneni, localitatea 23 August, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia. În apropiere de podul rutier de la Neptun, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către dreapta, intrând în coliziune cu mai mulți copaci de pe marginea drumului.

Ulterior, autoturismul a revenit pe partea carosabilă și s-a răsturnat.

La fața locului au fost trimise două ambulante SAJ B2, o ambulanță SAJ C2 și o Ambulanță SMURD C1. Echipajele medicale ale SAJ Constanța au găsit la fața locului două victime: conducătorul auto, conștient, cu traumatism cracio – cerebral și de coloană și un pasager, neidentificat, cu un traumatism cranio – cerebral, în stare de comă. Acesta din urmă a decedat la Spitalul Județean Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*