VIDEO Accident grav între Techirghiol și Movilița. Intervine autospeciala pentru victime multiple, elicopterul SMURD și ambulanțe

Elicopter SMURD pe heliport Spitalul Județean Constanța - SCJU cu un pacient

Din primele informații se pare că este vorba de un impact între un TIR, o autoutilitară și un autoturism, rezultând mai multe victime.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 20 iulie, ora 10.10, un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Mereni, a condus un autoturism marca Opel, pe DN 38, în afara localității Moviliţa, dinspre Moviliţa către Techirghiol. Ajungând la km 7+200m, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul marca Ford, care se deplasa pe același sens de mers, acesta fiind proiectat în autoutilitara marca Scania, care tracta o semiremorca, condusă de un bărbat de 49 de ani.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului din auto marca opel, precum și a 3 pasageri care se aflau în autoturismul Ford.

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Accident grav între Techirghiol și Movilița. Intervine autospeciala pentru victime multiple, elicopterul SMURD și ambulanțe"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News