Accident grav în Topraisar cu fugă de la locul faptei a șoferului vinovat

În urma impactului, mașina s-a răsturnat în afara carosabilului. FOTO IPJ Constanța

Un individ a provocat un accident rutier în urma căruia o mașină s-a răsturnat și două persoane au fost rănite. În urma evenimentului rutier, șoferul vinovat a părăsit locul faptei fiind prins mai târziu de către polițiști.

În noaptea de 20 aprilie, în jurul orei 23.30, un bărbat de 31 ani, din localitatea Biruința, a condus un autoturism, pe DN 38 în Topraisar, dinspre Negru Vodă către Constanța. Din cauza nepăstrării distanței regulamentare, în dreptul imobilului cu numărul 7, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 ani, din Techirghiol, în aceeași direcție de mers. În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile din dreapta sensului de mers. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 13 ani și a unui bărbat de 38 de ani, ambii din localitatea Biruința, pasageri în prima mașină. După producerea accidentului conducătorul auto de 31 ani a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*