Un spărgător de case de vacanță din Vama Veche a fost prins de către polițiști

Plaja din Vama Veche. FOTO CTnews.ro

Un individ care a comis mai multe furturi în Vama Veche a fost prins de către polițiști. Bărbatul, de loc din județul Ialomița, a fost reținut pe bază de ordonanță și depus în arestul IPJ Constanța.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat de 51 de ani, din județul Ialomița, bănuit de comiterea faptelor.

Polițiștii constănțeni au documentat activitatea infracțională a persoanei în cauză, fiind reținute în sarcina acesteia 3 infracțiuni de furt calificat, fapte săvârșite în perioada 13 iulie – 29 august a.c., în incinta unor case de vacanță din stațiunea Vama-Veche.

Astfel, la data de 2 septembrie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile de către Judecătoria Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*